top of page
Vyhledat
10. 3. 20225 min
MySASY - česká aplikace, která mění přístup k tréninku
Aplikace MySASY nám v tréninku pomůže neztrácet čas!
25. 2. 20225 min
mySASY - Rozhovor s canicrossařem Janem Hladkým
Rozhovor o mySASY a canicrossu s Janem Hladkým
18. 1. 20224 min
Kadence běhu! Přestaňte se vláčet, začněte létat!!
Kadence běhu. Přestaňte se vláčet, začněte létat! Co je to kadence a jaká je ta správná? To a mnohem více se dočtete v článku
18. 1. 20225 min
Intervalový trénink v mushingu, ANO nebo NE?
Intervalový trénink v mushingu má smysl. Ale také má svá pravidla, jaká to jsou se dočtete v článku...
17. 1. 20224 min
Canicrossový sedák MANMAT RACE PRO
První dojmy z testování nového sedáku RACE PRO od české firmy MANMAT. Doplněno rozhovorem s Michalem Poledníkem.
3. 1. 20224 min
Skutečný mor běžců - bolesti holení okostice
zánět holenní okostice neboli tibiální syndrom, anglicky také označováné jako shin splints
3. 1. 20224 min
Kosterní svaly psa aneb tuky nebo sacharidy?
Špičkový sportovec může dosáhnout i více než 70 ml/kg/min VO2max. Průměrný německý ohař začíná na hodnotě 350-450 ml/kg/min.
3. 1. 20228 min
Rozhovor s Mgr. Jan Vyjídák, LL.M. MSc. - Low carb stravování ve sportu
LOW CARB ve sportu, zaměřeno na běh V následujícím rozhovoru se Vám Jan Vyjidak pokusí vysvětlit, jak to funguje v těle sportovce /...
3. 1. 20224 min
Vzdal jsem se sacharidů ve jménu sportu
Jak slepý k low-carb přišel? Od své dobré kamarádky jsem se na silvestrovském pobytu v roce 2016/2017 dozvěděl, že existuje nějaký druh...
3. 1. 20226 min
Zrazený psí tahoun
Úvod Mnoho z Vás již jistě zažilo tu nepříjemnou situaci, kdy jeho pes z nějakého důvodu přestal tahat. Pokud ne zrovna ten Váš, tak...
3. 1. 20228 min
Přehřívání a chlazení psího sprintera
Často propírané a interpretované téma. Jak správně chladit svého psa resp. jak svého psa nepřehřát během závodu nebo tréninku.
3. 1. 20224 min
Základní kondice u psa - vysoký výkon musí stát na pevných základech
Základní kondice u psa je jako základ domu, bez toho nic do patra nepoženete. Jak na to??
bottom of page