top of page
Vyhledat


- 27. 4.
- 3 min
Canicrossové závodní módy
Pro odlehčení jsem vytvořil canicrossové „módy“, které absolvujete při každém závodě tohoto báječného sportu. Berte prosím text s rezervou.


- 21. 2.
- 5 min
Polarizovaný trénink 80/20 a jeho využití v tréninku individuálního mushingu
O polarizovaném tréninku se více mluví, než se o něm ví, lze ho využít v individuálním mushingu?


- 20. 1.
- 5 min
Flexibilní vodič tažné šňůry
Flexibilní vodič tažné šňůry, netahá, neškube a nepřetáčí postroj...

- 22. 12. 2022
- 5 min
Co mi dal a vzal Mushmaster? (zpověď klientky)
Přiznání jedné mamky, která se rozhodla svěřit do mého tréninku... Musím říct, že podobné lidi mám rád a spolupráce je pak opravdu...

- 1. 7. 2022
- 8 min
Překlad článku "Výživa psů: oživení významu v krmení tuky"
Zjistilo se, že psi krmení stravou s vysokým obsahem tuků mohou vydržet velmi intenzivní výkon do kopce o 30–50% déle než psi krmení stravou


- 4. 5. 2022
- 5 min
Chvátej pomalu aneb vše o zrychlujcím pomalém běhu
Tento trénink rozvíjí Vaši obecnou vytrvalost, zlepšuje okysličení svalů tím, že podporuje tvorbu mitochondrií

- 7. 4. 2022
- 4 min
Jak na hromadný start canicrossu?
Hromadný start je divácky velmi atraktivní a pro pořadatele nejjednodušší způsob, jak odbavit všechny závodníky naráz...


- 28. 3. 2022
- 4 min
Jak připravit psa než, vyrazíte na závod - musher individuál
Příprava psa před závodem. Na co se zaměřit, co naučit, co odnaučit a co raději nechat doma...


- 24. 3. 2022
- 6 min
Manuál začátečníka canicrossaře a mushera individuála
Manuál začátečníka canicrossaře a mushera individuála

- 21. 3. 2022
- 3 min
Co je to superkompenzace a jak s ní pracovat?
CO JE SUPERKOMPENZACE?
Z hlediska procesů v těle je to reakce organismu na předchozí silný stimul, tělo navýší adaptační kapacitu.

- 10. 3. 2022
- 2 min
MySASY - česká aplikace, která mění přístup k tréninku
Aplikace MySASY nám v tréninku pomůže neztrácet čas!


- 25. 2. 2022
- 5 min
mySASY - Rozhovor s canicrossařem Janem Hladkým
Rozhovor o mySASY a canicrossu s Janem Hladkým
bottom of page